Reghecampf vrea să o facă pe Corina doamna Reghecampf. Ce a pus la cale

Zilele trecute Corina Caciuc a născut un băiețel superb, iar acum Reghecampf a dat cărțile pe față în ceea ce privește intențiile lui față de care i-a dăruit cel mai frumos bebeluș.

Antrenorul Craiovei a rupt rețelele de socializare în două după ce s-a lăudat cu al treilea moștenitor, iar recent și iubita lui a postat un mesaj din care reiese că sunt mai bine ca niciodată.

Gaseste pe cineva cu care sa iti puna vant in pânze

“Cea mai importantă decizie pe care trebuie să o iei in viata ta este cu cine te casatoresti. Multi oameni spun dar il iubesc, o iubesc. Si da, este admirabil sa o iubesti, dar ti place de ea? Asta e diferenta.

Se spune ca se atrag contrariile. Și da, se atrag, dar nu rezista prea mult timp intre ele cam asta de intamplă cu ea. Gaseste pe cineva cu care sa iti puna vant in pânze. Asta e important”, se arată în videoclipul postat de Corina Caciuc.

Citește și  Hackerii Anonymous primesc ajutor de la un grup nou de hackeri

Ce mesaj i-a trimis Anamaria Prodan fostului soț

La scurt timp după ce a aflat că Reghe e tată pentru a treia oară, Anamaria Prodan i-a trimis la rându-i, un mesaj. Este criza bărbatului când îşi caută amante, când face copii în afara căsniciei, este cumplit.

Toate astea se reflectă pe meserie. Eu cred că da (n.r. – poate fi schimbat Reghecampf), pentru că se pierd bani atunci când se pierd trofee. Eu am fost şi în poziţia patronului. Nu ţi-e uşor să scoţi bani din buzunar şi să vezi că pierzi tot.

Probabil că va fi schimbare, e soarta fiecărui antrenor. Nu zic asta că e vorba de Reghe, sau de Mourinho. Când ratezi toate trofeele.. Să dea Dumnezeu să îl ţină, pentru că cine ştie, în momentul ăsta, ce se întâmplă cu el. Să dea Dumnezeu să îi vină mintea la cap şi să înţeleagă că meseria merge mână în mână. Dacă l-ai scrântit, e gata”, a spus Anamaria Prodan.

Citește și  Anca Ţurcaşiu și-a găsit Prințul. Iată cât de fericită e

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata