26 27

S-au aliniat astrele și pentru Nicolae Botgros. Celebrul dirijor se pregătește de nuntă

Dirijorul își revine după moartea soției, iar după ce familia va face parastasul de un an, fiul său, Corneliu, se va căsători cu aleasa inimii sale.

Viitoarea mireasă este cu 23 de ani mai mică decât Corneliu Botgros

Nicolae Botgros se pregătește de nuntă. Corneliu și-a cerut în căsătorie iubita, pe Angela, anul trecut, însă moartea mamei lui a oprit totul. Acum, lucrurile intră pe un făgaș normal și va avea loc nunta, însă nu au vrut să comunice data.

Viitoarea noră a dirijorului lucrează la o bancă din Chișinău și este mai mică cu 23 de ani decât Corneliu. Chiar dacă la început a fost sceptică în ceea ce privește relația fiului său cu Angela, după ce a cunoscut-o Lidia Bejenaru le-a dat binecuvântarea.

Citește și  Smiley: Nu ne vom crește copiii după stereotipuri

Până la urmă nunta e o petrecere, o tradiție, care poate aștepta

”În primul rând îmi doresc o cununie. Aste e cel mai important pentru mine. Vreau să respect și eticheta generală de respect față de mama. Până la un an de zile nu poți să faci o petrecere. Până la urmă nunta e o petrecere, o tradiție, care poate aștepta.

Asta cred că se va întâmpla în toamnă, că în vară se va împlini un an de zile de la deces și, probabil, în toamnă, când se țin petrecerile la moldoveni, vom petrece și noi. Dar până atunci, sper să reușim să facem o cununie religioasă frumoasă”, s-a destăinuit, în noiembrie 2021, Corneliu Botgros, la o emisiune de la Chișinău.