26 27

Cum a murit tânăra de 17 ani, la o petrecere. Mama fetei, declarații tulburătoare

O tânără de 17 ani a murit, după ce a luat o pastilă de ecstasy pentru prima dată, la o petrecere în pijamale. Lila-Grace Smith în locuința unei amice când tragedia a avut loc. Deși a fost transportată de urgență la o unitate medicală, adolescenta nu a putut fi salvată.


Mama fetei a delarat că și-a avertizat fiicele despre consumul de droguri, dat fiind faptul că aflase, de curând, că încă o persoană a murit din aceeași cauză. Cu toate acestea, copila de 17 ani a recunoscut că are prietene care consumă substanțe interzise, dar ea nu a încercat niciodată. Totul până la petrecerea care avea să fie ultima din viața ei.

Lila studia psihologie, biologie și franceză la o școală reputată din Anglia. În plus, avea și un serviciu part-time ca şi chelneriță, iar, de-a lungul anilor, a luat și lecții de pian.

Citește și  Cristian Popescu Piedone a primit verdictul judecătorilor. Fiul său le-a stors lacrimi fanilor

”Lila și-a cunoscut iubitul la școala primară și erau împreună de ceva vreme. Știam că bea ceva când merge la petreceri, dar nu ne făceam griji că o să consume mai mult decât alcool. Avusesem mai multe conversaţii despre pericolul drogurilor” , a spus mama fetei moarte.


Tragedia a avut loc cu mai bine de un an în urmă, însă abia acum ies la iveală lucruri neștiute despre cele întâmplate. Lila dormea acasă la o prietenă.În primă fază, au stabilit să meargă în oraș, dar apoi au ales să rămână în casă. Oamenii legii nu au reușit să identifice cine este dealerul.

Cele două fete cu care era Lila i-au sunat pe iubiții lor, imediat după ce adolescenta de 17 ani a început să se simtă rău. Cu toate că au încercat să-i acorde ajutor acasă și-au dat seama, în cele din urmă, că nu au ce să-i facă. Ambulanța sosită la fața locului a dus-o în viteză la spital, unde, din păcate, a fost constatat decesul. Ancheta este în curs de desfăşurare.