Mircea Badea o pune la punct pe Dana Budeanu, în contextul scandalului de la Lacul Morii

Mircea Badea intervine în scandalul Anei Oros, femeia ucisă de câini lângă Lacul Morii și o pune la punct pe Dana Budeanu, dar pune la zid și autoritățile care aruncă vina unele pe altele.

Moderatorul de la Antena 3 a discutat despre tragedia din sectorul 6 al Capitalei, în lumina faptului că femeia s-a întors pe malul lacului groazei deși în luna aprilie a anului trecut a mai fost o dată atacată de haitele de câini, în același loc.


„Doamna Ana înțeleg că lucra și pentru Primăria Capitalei. Anul trecut, alergând prin aceeași zonă, a fost atacată de câini, apoi a ajuns la spital și a fost băgată direct în operație. Când am auzit așa ceva, mi s-a blocat creierul. Dânsa a mai fost o dată în aceeași situația, dar atunci a supraviețuit. Cum de s-a dus, după un an de la atacul câinilor și după ce a ajuns la spital, în același loc unde a mai fost mușcată? Aici există doar două posibilități. Fie i s-a spus că s-a rezolvat cazul și că acolo nu mai este picior de câine periculos, fie – după cum spuneau prietenii doamnei – voia să-și învingă fricile”, a spus Mircea Badea la postul de televiziune la care lucrează.
Pe de altă parte, Dana Budeanu a lansat în mediul online o campanie împotriva celor care se tem de diferite lucruri și pe care îi consideră fătălăi. Badea a subliniat că:

Citește și  Boureanu e convins că este blestemat

„E o întrebare corectă: de ce s-a mai dus a doua oară în locul în care a fost mușcată de câini? Iar prietenii ei spun că voia să-și învingă fricile. Dumneavoastră ați mai auzit așa ceva? Dacă prietenii ei nu mint, întrebarea este foarte corectă: ce a mai căutat acolo a doua oară?
Acolo nu era vorba de învins fricile, era vorba de învins o haită de câini. Fricile ți le învingi, dar cu haita cum faci? Pe haită o învingi și pe ea? Este halucinant ce aud. Sunt absolut sătul să aud discursul absolut debil din societate cu privire la frică.

Este și discursul absolut debil cu privire la frică al Danei Budeanu. Frica există. Și este bine că există frică în doze rezonabile. Frica există la om din motive corecte și anume păstrează viața, sănătatea și integritatea. Frica te păzește de multe nenorociri. Dacă frica ajunge să te consume este altă discuție. Dar frica este bună la om pentru că frica ți-o mai poți învinge, dar haita de câini nu. Și mori”, a mai spus realizatorul emisiunii ”În gura presei”.

Citește și  Draga Olteanu Matei, în comă la spital. A fost la un pas să-și piardă viața