Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit. Anunțul milionarului

Milionarul Alex Bodi a confirmat despărțirea de make-up artista Ema Uta. Acesta a declarat că, într-adevăr, nu mai formează un cuplu, iar acum se pare că ruptura este una ireversibilă. Bodi a dezvăluit și ce anume a rupt lanțul de iubire, care ar fi fost chiar Iulia Sălăgean, fosta soție, la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă.

Eu și fosta mea iubită ne-am înteles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, sunt sentimente, ne-am înțeles foarte bine din multe puncte de vedere, dar nu am rezonat la un singur lucru. Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu ca un ghimpe Iulia. Indiferent dacă o să fiu sau nu cu Iulia împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun.

Citește și  Mihaela Rădulescu dă detalii picante despre cum și-a început viața sexuală

Iulia mi-a fost alături în cele mai grele momente. Timp de 4 ani și jumătate, Iulia m-a așteptat. Ea și-a așteptat bărbatul. Nu vreau sa accept un scandal între Iulia și Ema. Iulia și-a dedicat o parte din viața ei să aibă grija de fetița noastră. Nu o voi judeca niciodată greșit pe Iulia. Nu e o femeie să tragă bărbații de oraș de ea. Nu bea și nu se droghează, așa cum fac altele prin oraș.

Nu există nimeni care să îmi poată impune să stau departe de fetița mea. Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, daca nu imi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Copilul e mereu atașat de mamă, nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat dintr-un motiv sau altul. Am vrut doar să clarific chestiile astea, atâta tot”, a declarat Alex Bodi.