Adevărul despre Carmen Grebenisan și Florin Ristei

0

Este celebră pe retelele de socializare, acolo unde sute de mii de oameni ii urmaresc postarile si stilul de viata. Carmen Grebenisan a infiintat un blog, in urma cu vreo 6 ani, si a dat rapid lovitura. Asa ca pe plan profesional, vedeta nu are niciun motiv de neliniște. Dar mai nou sta bine si pe plan sentimental.

Carmen Grebenișan, fosta concurenta de la Asia Express, a anunțat, in urma cu ceva timp, că s-a despărțit de iubit, dar se pare ca Blonda nu a stat prea mult timp singură, iar acum se iubeste cu altcineva.

Când a plecat la filmările showului de la Antena 1, Carmen era implicată într-o  alta relație, numai că ochii care nu se vad se uita, iar distanța pare să fi destramat iubirea. Dar tot răul s-a indreptat spre bine, deoarce Carmen Grebenișan a inceput o relatie cu un baiat mai mic decat ea. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani, farmacist de profesie, pe nume Alexandru Militaru.

Cei doi și-au asumat, deja, povestea de dragoste avand in vedere faptul ca, recent, au fost împreună cu mai mulți prieteni comuni într-o vacanță la Râșnov.

‘Iubitul meu este, într-un fel, un erou. El lucrează la o farmacie. Este mult mai tânăr decât mine.”, a povestit concurenta de la Asia Express.

S-a speculat in ultima perioadă, o posibila relatie intre Carmen Grebenisan si Florin Ristei. Cei doi păreau „dușmani’ în emisiunea „Asia Express’, însă probă recenta din concurs i-a pus să petreacă 24 de ore împreună, iar lumea a intrezarit o posibilă chimie intre cei doi.

Fanii lor au fost încântați să-i  vadă împreună, iar aceștia i-au luat cu asalt pe cei doi pe Instagram, spunandu-le cât de bine le stă împreună și că potrivirea dintre ei este clară, iar privirile dintre ei i-au pus pe ganduri pe internauti.

Amuzat de comentarii fără număr, Florin Ristei a avut și o reacție. El a publicat o poză cu Grebenișan și el din Asia Epxress, insotită de mesajul: „Nu pun nici un comentariu, că le-ați pus voi pe toate :))’.

Florin Ristei a intrat în direct și în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1, în care a negat că ar fi implicat în vreo relație amoroasă cu Carmen Grebenișan. Dimpotrivă, cântărețu recunoaște că există, într-adevăr, o persoană specială în viața lui, dar nu este vorba despre Carmen Grebenișan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata