Adriana Bahmuțeanu, despre câștigătorii de la Puterea Dragostei

Se scurge nisipul din clepsidră până la marea finala Puterea Dragostei, iar concurenții reality-show-ului așteaptă cu sufletul la gură să afle daca sunt eligibili pentru a câștiga concursul de la Kanal D. Înainte de seara finalei, Bahmuțeanca și-a exprimat opinia în ceea ce-i privește pe posibilii câștigători. Fosta lui Prigoancă are o teorie conform căreia cei care au cele mai mari șanse să pună mâna pe trofeu sunt Livian și Bianca de la Puterea Dragostei.

Este cunoscut deja faptul că Adriana Bahmuțeanu a fost una dintre persoanele publice care s-au arătat interesate de modul în care evoluează relațiile din casa poveștilor de dragoste. După ce a vizionat mare parte din emisiunea de la Kanal D, acum, înainte de marea finala Puterea Dragostei, Bahmu susține cu simpatie că Bianca și Livian sunt cei pe care îi preferă și pe care îi vede câștigătorii show-ului filmat la turci. Astfel, fosta prezentatoarea a declarat că îi susține pe Bianca și Livian, pentru că, spune ea, sunt un cuplu frumos, iar el este un băiat inteligent, care știe cum să trateze și să respecte o femeie. Mai mult decât atât, Bahmuțeanu îl creionează pe Livian într-un viitor superstar al României. De cealaltă parte, Bianca este o fetiță care a devenit o femeie, în adevăratul sens al cuvântului, chiar în fața celor de acasă, în timpul filmărilor sezonului 2 Puterea Dragostei.

’Mi-a plăcut că a luptat pentru iubirea ei. Sunt de părere că povestea lor ar putea fi transpusă într-o frumoasă telenovelă, nu știu, poate un alt tip de reality-show sau ceva asemănător. În orice caz, îmi place foarte mult de ei și sper să câștige”, a spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit jurnaliștilor de la fanatik.ro.

În acelați timp, vedeta i-a criticat pe alți concurenți ai emisiunii, spunând despre Rafaelo că este un om fals care urmărește doar să-și facă publicitate. În plus, Bahmu crede despre cântăreț că nu este cu adevărat interesat să-și găsească dragostea, ci vrea să fie celebru și atât, având în vedere că s-a luptat să apară cât mai mult în spațiul public. Mai exact, tânărul a reușit să pregătească o colaborare cu personajul Vulpița de la Antena 1, iar Adriana Bahmuțeanu spune că Rafaelo nu face altceva decât să-l copieze pe Jador.

Finala emisiunii se difuzează duminică, 26 iulie, de la ora 16:00, iar apoi, continuarea showului fenomen începe de la ora 19:00. Pe de altă parte, aceasta zi marchează și ultima apariție a Andreei Mantea în postura de prezentatoarea la Kanal D. În locul acesteia, începând cu sezonul următor, gazda emisiunii ca fi Cristina Dorobanțu.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.