Andreea Bălan, adevărul despre relația cu Tiberiu Argint

Contrar zvonurilor că s-ar gândi la căsătorie, Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu formează un cuplu.

Au fost surprinși ținându-se de mână la Vama Veche, dar se pare că Andrea Bălan și Tiberiu Argint nu formează un cuplu. Surse din anturajul celor doi susțin că aceștia sunt doar buni prieteni.

Andreea Bălan nu formează un cuplu cu Tiberiu Argint

După ce s-au plimbat în văzul tuturor la mare, ba chiar au fost văzuți sărutându-se, sursele spun că Andreea Bălan nu formează un cuplu cu Tiberiu Argint, susțin cei de la voice over Romania.

„De-abia se cunoscuseră, a fost o escapadă. Nu formează un cuplu. Mai țin legătura, mai ies la un restaurant, dar în niciun caz nu sunt iubiți. Însă nici unul nu neagă pentru că amândurora le convine această situație.

Andreea pentru a demonstra tuturor că a trecut peste despărțirea de fostul soț. Tiberiu pentru că are parte de promovare. Și nu alături de oricine, ci de o femeie extrem de frumoasă. Nu e știe niciodată ce se va întâmpla pe viitor. Însă, momentan, nu sunt împreună și nici nu par a avea de gând”, notează voice over Romania.

Vedeta este în divorț cu actorul George Burcea

Chiar dacă George Burcea se pare că nu s-a comportat cu Andreea ca un bărbat adevărat, cântăreața a încercat să revină la gânduri mai bune. După ce l-a întrebat pe actor dacă e sigur că vrea să renunța la ea și la copii, acesta a introdus acțiunea de divorț, potrivit voice over Romania.

Mai mult, vedea dorește custodia exclusivă a fetițelor. În aceste condiții, tatăl vine să-și vadă copiii o dată pe săptămână. Cât privește pensia alimentară, Andreea a declarat că „ (…) este obligatorie, nu i-o cer eu. Așa e legea. Pentru mine este important să fie alături de fete, deoarece o pensie alimentară nu suplinețte lipsa tatăluiși a soțului dintr-o casă”.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.