Ilinca Vandici s-a transformat din cauza operațiilor estetice

Vedeta Ilinca Vandici s-a transformat din cauza operațiilor estetice.

Este scandal imens pe Instagram. Internauții o acuză pe Ilinca Vandici că s-a transformat din cauza operațiilor estetice și a ajuns la fel ca alte femei.

Ilinca Vandici s-a transformat din cauza operațiilor estetice

Fanii care altădată o adorau pe Ilinca Vandici, acum dau cu ea și pământ și o acuză că s-a transformat din cauza operațiilor estetice. Ilinca nu a stat însă pe gânduri și a răspuns supărată:

“Cred ca vorbești despre tine…. Ce intervenții? Puțin acid in buze, care aproape s-a absorbit deja de tot? Sport fac de 10 ani de zile, nu pentru ca vreau sa arat ca cineva, ci pentru ca îmi place sportul…

So… nesiguranța asta despre care vorbești, poate te caracterizează pe tine și nu îți dai seama… Eu știu bine cine sunt, ce pot, nu am de demonstrat nimănui nimic și ma simt excelent in pielea mea..”

Vedeta spune că a părăsit bărbați celebri

Ajunsă la vârsta de 34 de ani, dar încă fără pirostrii puse, Ilinca a făcut dezvăluiri uluitoare din viața sa:

Am părăsit ceva bărbaţi la viaţa mea. Dar nu vă gândiţi că foarte mulţi. Am părăsit la un moment dat un bărbat printr-un mesaj. Nu am fost capabilă la vremea aceea să abordez discuţia faţă în faţă.

I-am spus că lucrurile nu mai merg între noi şi că eu nu mai sunt fericită. A venit şi răspunsul lui, că mi-am găsit pe altul, care era mai bun, poate că mi-am găsit, poate că nu.

Am părăsit un bărbat celebru. Chiar doi bărbaţi celebri. Care erau înainte celebri sau i-am făcut eu celebri, nu mai ştiu. De fapt, unul dintre ei s-a despărţit de mine şi mi-a spus.

E vorba de Alin Cocoş şi mi-a spus aşa: Eu ţin foarte mult la tine, eşti o persoană specială, însă în momentul de faţă vreau să experimentez mai mult şi nu vreau să te înşel sau să îmi bat joc de tine. Atunci prefer să ne despărţim, să rămânem prieteni. Pe moment i-am zis de toate, dar peste ani am apreciat”.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.