Mirela Vaida a fost acuzată că își minte telespectatorii

Prezentatoarea emisiunii Acces direct a fost acuzată că își minte telespectatorii.

Cunoscuta prezentatoare a emisiunii Acces direct a fost acuzată că își minte telespectatorii. De asemenea, internauții au precizat că vedeta și-a făcut casă pe spatele altora.

Mirel Vaida a fost acuzată că își minte telespectatorii

„Când dispar, sunt aici…!”, a notat Mirela în dreptul unei fotografii postate pe contul său de socializare. La scurt timp, internauții au pus-o la punct:

”Dacă ai o casă frumoasă, o familie eşti realizată, de ce esti atît parşivă şi continui să minți Telespectatorii? De ce nu termini cu proștii tăi din platou să iţi revii? Să prezinți o emisiune frumoasă?? Tu nu te-ai săturat de circul ăsta de atîtea luni de zile? România se rezumă doar la familia Stegaru? Chiar nu ai deloc ruşine? Nu te afectează în nici un fel comentariile la adresa ta?”, a spus unul dintre fani, a menționat cancan.ro.

Dar șirul replicilor dure la adresa Mirelei Vaida nu s-a oprit aici, un alt internaut afirmând că:”Ți-ai făcut casă din banii de pe spatele proștilor.. Câtă nesimțire”.

Au existat și fani care au lăudat-o

Mirela Vaida a fost însă și lăudată de alți fani ai săi: ”Superb, fără cuvinte, simplu”, ” Ați avut un arhitect super!”, ” Bravo Mirela, ești o super femeie, exemplul perfect de femeie realizată fără compromisuri majore!”, ” Cea mai frumoasă casă”.

Cine este Mirela Vaida

Mirela Vaida este artistă a Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București și înainte de a prezenta emisiunea Acces direct, a fost la cârma emisiunii Mireasă pentru fiul meu. Artista s-a căsătorit acum nouă ani și are trei copii. Despre soțul său, a menționat că “este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.