Culiță Sterp își plimbă iubita cu un Mercedes pe care a dat o avere. Cât a costat bolidul

Culiță Sterp își plimbă iubita cu un Mercedes pe care a dat o avere. Cât a costat bolidul

Cu toate că, în ultima perioadă, evenimentele pe care muzicienii luau bani grei s-au cam evaporat, Culiță Sterp pare că o duce foarte bine. Săptămâna trecută, cântărețul și-a cumpărat un bolid de toată frumusețea.

Culiță Sterp, proaspăt despărțit de Carmen de la Sălciua, nu simte dificultăți financiare în această perioadă. Dimpotrivă. Acesta a scos bani grei din conturi pentru noua achiziție. Vorbim despre un Mercedes GLE Coupe, ultimul model, de culoare albă. 

Câți bani a dat Culiță Sterp pe Mercedes

De curând, manelistul și-a vândut vechiul mijloc de transport, un alt Mercedes GLE Coupe, modelul anterior, a pus o diferență importantă de bani, iar acum se poate declara fericit și mulțumit la volanul SUV-ului cumpărat recent. Dezvăluirea prețului pe care l-a plătit pentru Mercedes a fost făcută chiar de către Culiță Sterp într-un video publicat de fratele său pe canalul de YouTube. Cântărețul i-a spus mamei lui cât a costat bolidul, iar prețul nu este nici pe departe unul mic. A fost nevoie de o sumă de 120.000 de euro, prețul a 2-3 apartamente în piața imobiliară românească.

Culiță Sterp și noua iubită, dragoste ca-n filme

Culiță Sterp, după despărțirea de cântăreața Carmen de la Sălciua,  a început o nouă relație și pare foarte împlinit. Chiar manelistul o spune. Femeia care l-a cucerit este Daniela, o tânără șatenă, cu părul lung, care îl așteaptă acasă în fiecare zi.

”Am o iubită acasă cu care vorbesc și cu care mă înțeleg foarte bine. Ea, la rândul ei, se înțelege bine cu mama, dar și cu surorile mele. Practic, le văd ca fiind pe aceeași lungime de undă și pot spune că are toate calitățile pe care mi le-am dorit de la o femeie. De acum încolo, vom vedea ce va fi, Dumenezeu știe, sperăm să fie foarte bine”, a spus Culiță Sterp pe YouTube.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.