Daniela Crudu a înnebunit bărbații la Mamaia

Lipsită de inhibiții cum o știm, Daniela Crudu face ravagii la mare. Îmbrăcată cât mai sumar, aceasta a înnebunit bărbații la Mamaia.

Sexy și provocatoare, Daniela Crudu știe ce să facă ca să atragă atenția. Aflată pe litoral, aceasta a înnebunit bărbații la Mamaia cu dansurile sale latino.

Daniela Crudu a înnebunit bărbații la Mamaia

Își trăiește viața la maxim și nu o interesează ce spune lumea. Așa procedează Daniela Crudu și acum, când a înnebunit bărbații la Mamaia. Aceasta apare pe plajă îmbrăcată în costume de baie cât mai minuscule și își unduie trupul bine lucrat pe dansuri latino. În fața unei asemenea imagini, orice bărbat se predă.

Și-a subțiat talia

Mare iubitoare de operații estetice, Daniela nu s-a dat în lături când a fost vorba de frumusețea sa: „Nu există femei urâte, doar că nu au bani să se opereze. Eu am doctorii mei, de 10 ani şi am silicoane de 12 ani. Acum le-am schimbat că le-am vrut mai mari, dar nu aveam nicio problemă.

Eu sunt foarte mulţumită şi primesc mesaje de la fete care mă întreabă ce mi-am făcut. Acum mi-am subţiat talia, dar voiam să se vadă şi mai bine. Dacă am auzit de o nouă operaţie liposculptură, imediat mi-am făcut-o”.

Bătută de iubit

Amatoare de domni cu dare de mână, Daniela Crudu a trecut prin momente grele anul acesta. Ea a fost bătută de iubitul său, Seco Dubravko și a ajuns la spital. Înainte de acest episod, tânăra se lăuda că ceasul și mașina pe care o conduce valorează 500.000 de euro.

În ciuda bătăii crunte pe care primit-o, Daniela se pare că nu a putut să renunțe la iubitul său și l-a iertat. Se spune că pentru a se revanșa pentru ce i-a făcut iubitei sale, Seco i-ar fi dat o sumă mare de bani: „Nu-i mare problemă că mi-am „furat-o”. Din banii ăștia îmi refac toată fața și mai trag și ceva pe „dreapta”. Mă tunez și mă refac complet după bătaie. Nu a fost în zadar”.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.