El este Burlacul. Doamnele se vor bate pentru Andi de la Insula iubirii

Un prezentator stilat, Răzvan Fodor și un burlac șarmant. Anul acesta, doamnele se vor bate pentru Andi de la Insula iubirii.

Este un bărbat singur și vrea să-și găsească fericirea. Burlacul pentru care femeile se vor bate este Andi de la Insula iubirii

El este Burlacul. Doamnele se vor bate pentru Andi de la Insula iubirii

A fost ispită, a avut o relație cu Hannelore, iar acum vrea să plece acasă cu dragostea vieții lui. Anul acesta domnișoarele se vor bate pentru Andi de la Insula iubirii. Iar cine vrea să-l cucerească, va trebui să aibă multă răbdare și să demonstreze că este exact femeia de care Burlacul are nevoie. Andi Constantin este un bărbat frumos, șarmant și foarte atent la aspectul fizic. Doamnele care se bat pentru inima lui trebuie să știe că recent a luat locul întâi la Campionatul Naţional de Culturism.

andi de la insula iubirii

Antrenor de fitness

Dar noul Burlac a fost cunoscut încă dinainte de a intra în televiziune. Acesta a fost antrenor de fitness la o cunoscută sală de sport și în prezent este creator de conținut online. Acesta a cochetat însă și cu karatele, kick-boxing, kempo, dar a jucat și fotbal. Pasiunea sa pentru sport l-a făcut să fie concurent și în cunoscuta emisiune Survivor.„Am ales să particip la pentru că sunt un adept al provocărilor, am o fire competitivă și pentru că simt nevoia de o ieșire din cotidian, de o schimbare de direcție de la regulile înguste ale societății”, a mărturisit Andi Constantin anul trecut, înainte de începerea filmărilor.

botezatu

Burlacul este la a șasea ediție

Mult așteptata emisiune Burlacul a ajuns anul acesta la cea de-a șasea ediție. Primul Burlac renumit a fost acum zece ani, nimeni altul decât desigerul Cătălin Botezatu. În 2011, cel care a rupt inimile femeilor a fost Edward Popescu Strohlen. În anul 2012, femeile s-au bătut pentru Vladimir Drăghia. Un an mai târziu Bogdan Vlădău a fost Burlacul. La ediția cu numărul cinci, multe participante au oftat după Andrei Andrei. Anul acesta, participantele așteaptă cu nerăbdare să-l cunoască pe Andi de la Insula iubirii.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.