Tatăl lui Emi Pian vrea răzbunare, după ce apărut Remus Mincă în prim-plan

Tatăl lui Emi Pian vrea răzbunare după ce apărut Remus Mincă în prim-plan

Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian vrea răzbunare după ce a apărut Remus Mincă în prim-plan. Audierile în dosarul asasinării lui Emi Pian au continuat astăzi la Serviciul Omoruri din București. Audiat a fost și fiul lui Emi Pian, Gabriel Duduianu.

„Eu eram acolo, dar nu m-am aflat lângă ei când s-a întâmplat. Toată faza a fost in strada, nu a fost in casa”

Este declarația unuia dintre martori. Potrivit acestuia, partida de barbut care s-a încheiat tragic a avut loc în casa patronului unei firme de taxi din București. Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, este de părere că șeful informal al clanului Duduianu a fost executat la comandă. Familia susține că mai mulți interlopi s-au înteles să-l ucidă pe Emi Pian.

Ce face Ciprian Napy în pușcărie, după ce l-a ”curățat” pe Emi Pian

Suspectul principal în acest dosar este Richard Emanuel Gheorghe, cunoscut ca Ciprian Napy. Acesta este acum arestat, iar, potrivit unor surse din jurul anchetei, se uită toată ziua la televizor și nu vorbește cu nimeni, nici măcar cu colegul de celulă. Ciprian Napy a cerut mâncare de acasă, a primit pachet cu alimente, dar şi îmbrăcăminte. Presupusul criminal al lui Emi Pian vrea să scape de pușcărie, așa că a hotărât să conteste măsura arestului preventiv.

Interlopul Remus Mincă, scandal cu gruparea Duduienilor

De curând, a apărut un alt  interlop din Capitală, Remus Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, cunoscut drept Nat. Acesta l-ar fi ameninţat cu moartea pe Emi Pian, în urmă cu o jumătate de an, din cauza unei întâmplări în care fusese implicat fiul său. Practic este vorba despre o sumă de bani pe care frații Pian i-ar fi dat-o cu camătă copilului lui. Pe lângă această amenințare, Remus Mincă a continuat cu alte mesaje dure şi în urmă cu câteva săptămâni. Astfel, se creionează ideea potrivit căreia Remus Mincă alias Nat ar fi fost prin preajmă în momentul conflictului lui Emi Pian cu cel care i-a devenit călău.

Remus Mincă a spus într-o filmare pe o rețea de socializare că, dacă va fi necesar, pentru fiul lui este în capabil «să-i împuște ca pe iepuri» pe cei care l-au pus pe băiat într-o astfel de situație. 

Versiunea clanului Rinu, în legătură cu scandalul Emi Pian

Apropiații lui Emanuel Gheorghe, zis Richard, au transmis că în locuința unde s-au jucat jocuri de noroc lunea trecută se aflau peste 20 de bărbați. Reprezentanții grupării Duduianu erau în relații amicale cu cei din clanul Rinu, rude ale neamului Pian locuind în sectorul 1 al Capitalei, zonă ‘’deținută’’, în mare parte, de gruparea Rinu. Se pare că aceștia sunt și încuscriți între ei.

Unii dintre membrii clanului Rinu i-au spus ziaristului Luis Lazarus că, în noaptea morții, brusc, a izbucnit o ceartă între Emi Pian și Emanuel, pe motiv că Pian ar fi jignit-o pe mătușa tânărului, care îi era cuscră. Apoi, lucrurile s-ar fi potolit, iar Remus Mincă a plecat spre casă. Însă, după foarte puțin timp, a  părăsit casa și Emi Pian. Ar lipsit câteva minute, au declarat sursele lui Luis Lazarus. Atunci, Emanuel Gheorghe, încă deranjat de cele întâmplate, s-a ridicat să plece acasă, în condițiile în care partida de barbut se apropia de final.

În momentul în care a ieșit în stradă, urmat și de alte persoane din grup, ar fi văzut trei mașini de lux din care au ieșit mai multe persoane înarmate cu săbii, bâte și cuțite, care l-au atacat. S-a declanșat o luptă pe viață și pe moarte, chiar în mijlocul străzii. Emanuel Richard avea un obiect ascuțit la el și ar fi lovit în toate direcțiile, pentru a se apăra, după ce fusese lovit în cap. A spus că nu știe exact pe cine a lovit în acele momente. Apropiații grupării Rinu sunt de părere că Emi Pian, atunci când a dispărut din casă, a ieșit pentru a chema ajutoare care să-i aplice o corecție lui Emanuel Richard Gheorghe.

Rudele lui acestuia din urmă spun că pe stradă erau montate camere de supraveghere video și că întreaga filmare a ajuns pe masa polițiștilor. Câțiva dintre martorii la răfuială, din rândul clanului Rinu, au fost audiați ieri, 10 august.

Fratele lui Emi Pian, despre cum a pornit totul

De asemenea, Graţian, unul dintre fraţii lui Emi Pian, a declarat, luni seară, la o televiziune de știri că fratele său a fost asasinat cu premeditare, în urma mai multor amenințări.

„Au fost multe ameninţări. Cred că a pornit de la un conflict de la Ploieşti, care s-a întâmplat de curând. Ei l-au ameninţat pe Emi că îi fac felul, pentru nişte sume de bani. Văd că și-au ținut promisiunea. Probabil că puştii ăia, care veniseră, au vrut să se afirme şi să-l lichideze pe unul dintre Duduieni. Emi Pian nu avea cuţit la el și nici nu avea de gând să facă tămbălău. Oamenii legii știu mai bine și chiar le mulţumesc, pe această cale, pentru că ancheta merge corect”, a declarat Grațian.

În plus, bărbatul a mai afirmat că a fost și el audiat de Poliție și este gata să meargă în orice moment să dea declarații în fața anchetatorilor.  În ceea ce privește, numărul mare de persoane care au fost prezente la parastas,  Grațian Pian a spus că a dat afară multe persoane din curte. Referitor la o posibilă răzbunare, bărbatul a spus că  nu a vorbit serios și că nu are de gând să ia măsuri violente în acest caz.

Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, vrea răzbunare

Tatăl lui Emi Pian vrea răzbunare după ce apărut Remus Mincă în prim-plan. Mai exact, surse apropiate clanului Duduianu au declarat că tatăl lui Emi Pian vrea cu orice preț să se răzbune. Își dorește ca cel care i-a făcut asta copilului lui să pățească același lucru. În prezent, Pian Senior (Nicolae Duduianu) este în Spitalul Penitenciar Jilava, acolo unde a fost dus de urgență după aflarea veștii că Emi Pian a fost trimis pe altă lume. Cu toate că a dorit permisiunea de a participa la funeralii, se pare că Nicolae Dudianu nu și-a revenit complet, din punct de vedere fizic, dar asta nu-l împiedica să-și doreasca să fie prezent la momentul despărțirii de Emi Pian.

Nicolae Duduianu a fost închis, după ce, anul trecut, un bărbat în vârstă de 39 de ani a sunat la Serviciul de Urgență 112 și a povestit că, în timp ce traversa strada, pe culoarea verde a semaforului, a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer care s-a făcut nevăzut.În primă fază, dosarul a ajuns pe masa Brigăzii Rutiere dar imaginile de pe camerele amplasate în intersecția cu pricina și declarațiile martorilor i-au determinat pe anchetatori să schimbe încadrarea juridică a faptei, considerând că adevarata infracțiune este tentativă de omor.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.