Fosta asistentă a Mirelei Vaida e distrusă. Antena 1 îi cere să plătească o sumă incredibil de mare

Când s-a angajat la emisiunea Acces direct de la Antena 1, Emily Burghelea a fost fericită. Ajunsese vedetă. Pentru că a vorbit ce nu a trebuit, aceasta va plăti. O sumă incredibil de mare.

Emily Burghelea e distrusă. Pentru că a denigrat emisiunea Acces direct și a făcut dezvăluiri ce s-au dovedit a fi false, i se cere să plătească o sumă incredibil de mare.

Fosta asistentă a Mirelei Vaida e distrusă. Antena 1 îi cere să plătească o sumă incredibil de mare

Scandalul dintre Emily și șefii emisiunii Acces direct e abia la început. Chiar dacă era stăpână pe sine, fosta asistentă a Mirelei Vaida a dat de necaz. Va trebui să plătească o sumă incredibil de mare. Aceasta a declarat cu câteva timp în urmă că Antena 1 vrea să mușamalizeze comportamentul violent pe care Viorel Stegaru îl are față de soția sa, Veronica.

Antena 1 vrea să-i intenteze proces

În acest moment, șefii Antenei 1 vor să-i demonstreze lui Emily că a greșit și urmează să-i intenteze proces. De asemenea, fosta asistentă a Mirelei Vaida a spus că aceștia i-au spus să plătească 5000 de euro pentru fiecare postare făcută în mediul online. „După ce mi-am dat demisia, legal adviserul mi-a trimis mai multe mail-uri (notificări) prin care îmi spunea că fiecare postare pe care o să o fac o să coste 5.000 euro (story+postări în feed+vloguri +orice declarație).

emily si familia stegaru

I-am rugat să calculeze cât am de plată și i-am rugat să îmi dea contul în care să le trimit banii. Ulterior, în presă au apărut zvonuri «pe surse» că am să le dau 380.000 de euro și nu știu cum au făcut ei calculul ăsta.”, a declarat Emily.

A avut mare noroc cu avocații

Norocul asistentei s-au numit mai mulți avocați, care s-au oferit să o ajute. Fără să-I ceară nici un ban. Aceasta spune că e vorba de apărări celebri care au scos-o dintr-un mare impas:

”După ce i-am întrebat cât am de plată în total, nu mi-au mai răspuns. Ce m-a bucurat cel mai tare a fost că avocați celebri s-au oferit să mă apere pro bono.

Oameni foarte, foarte pricepuți, poate chiar cei mai pricepuți din domeniu. Au auzit despre caz și m-au contactat”.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.