Daniela Crudu s-a mutat în casa lui Bădălău. Cei doi au încercat să se cupleze și în trecut

În timp ce fosta soție a lui Gabi Bădălău, cântăreața Claudia Pătrășcanu suferă, Daniela Crudu s-a mutat în casa milionarului. Sursele spun că cei doi au o relație mult mai veche.

De cât timp durează relația Danielei Crudu cu Bădălău? Posibil chiar din perioada în care tânărul era căsătorit cu Claudia Pătrășcanu. Se pare că bruneta s-a mutat în casa milionarului.

Daniela Crudu s-a mutat în casa lui Bădălău. Cei doi au încercat să se cupleze și în trecut

Mult controversată, relația dintre Gabi Bădălău și Daniela Crudu se pare că durează de mult timp. Drept dovadă că bruneta s-a mutat în casa lui. E posibil ca cei doi să fie împreună chiar din perioada în care Gabi era căsătorit cu Claudia Pătrășcanu, spun sursele. Și asta pentru că fosta asistentă a lui Capatos și Gabi au mai avut tentative să se cupleze și cu ani în urmă. Și cum Gabi Bădălău nu a fost niciodată ușă de biserică, probabil că avea dreptate soția când spunea că o înșeală.

daniela crudu

Daniela își spune mari speranțe în relație

Chiar dacă a avut o mulțime de relații, toate au eșuat, iar Daniela speră că măcar asta să fie cum își dorește.  Numai că prietenii nu le dau nici o șansă pentru viitor. Se pare că Gabi a văzut în Daniela doar o femeie frumoasă, care îi oferă afecțiunea de care are acum mare nevoie. Cât privește sentimentele puternice, de așa ceva nu poate fi vorba.

Gabi nu vrea să plătească pensie alimentară copiilor

În acest moment, Gabi Bădălău nu a terminat divorțul cu Claudia Pătrășcanu. Aceasta se luptă în instanță din cauza custodiei și a pensiei alimentare a copiilor pe care îi au împreună. Surse din anturajul lui Bădălău spun că nu e nimic ieșit din comun că Daniela s-a mutat în casa lui. Se pare că el așa obișnuiește să facă cu toate femeile, pentru a-I fi mai comod. Dar asta nu înseamnă că e îndrăgostit sau că le ia de nevastă. Drept urmare, nu ar mira pe nimeni dacă și Daniela ar fi doar o simplă aventură.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.