Andra, mesaj cu subînțeles vizavi de divorțul finului Pepe

Dacă Măruță s-a arătat îngrijorat de situația prin care trece cuplul Pepe-Raluca, nașa Andra a părut neafectată. aceasta a transmis un mesaj cu subînțeles.

Să știe oare Andra ceva ce nimeni nu a aflat până acum? Aceasta a transmis un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare.

Andra, mesaj cu subînțeles vizavi de divorțul finului Pepe

După anunțul lui Pepe că divorțează, toată lumea se aștepta ca Andra să vină cu un mesaj mult mai clar. Cântăreața s-a oprit însă la câteva câteva cuvinte cu subînțeles legat de divorțul anului. Potrivit spynews.ro, aceasta a pus o fotografie cu ea, zâmbitoare și câteva cuvinte: „O nouă zi! Să trăim clipa, dragii mei, să ne bucurăm de ce simțim acum și să lăsăm grijile pentru altădată! Vă iubesc!”. Să știe oare aceasta ceva ce scapă altor persoane, de pare atât de calmă?

Familia lui Pepe este de-a dreptul șocată

Fără cuvinte au rămas și membrii familiei lui Pepe care nu s-au așteptat sub nici  o formă la o asemenea decizie din partea Ralucăi . Din păcate însă, oricât de mult ar vrea să-l ajute pe cântăreț, nimeni nu poate interveni. E o situație foarte grea despre care mi-e greu să vorbesc.

andra si pepe

Nu-mi doresc decât ca noaptea să fie un sfetnic bun ca ei să ia decizia cea mai corectă. Atât le doresc. Eu nu am de unde să știu care au fost tensiunile, habar nu am. Nimeni nu a văzut asta. Noi nu am știut absolut nimic. Dacă familia mea ar fi știut, aș fi aflat. Pentru că sunt și eu prezent aici, nu sunt plecat. În momentul în care am văzut pe telefonul că fratele meu este live, normal că am intrat, am crezut că mai are un invitat.

Fratele meu nu face glume. Nu e genul lui să facă glume. (…) Când vorbesc de divorț în sine, le văd pe Rosa și pe Maria. Pe mine mă răscolește chestia asta. (…) Nu am putere să o sun pe Raluca. Ultima dată am văzut-o la pomana lui Franco. La pomană am luat-o în brațe și am pupat-o. Nu pot să-mi explic. Ca și cum aș fi visat, dar nu mă trezesc. Tot visez. Raluca mă iubește foarte mult și mă respectă. Nu vreau să o răscolesc. Pun pariu așa cum am fost luați, pe nepusă masă, neștiind absolut nimic, sunt sigur că nici familia Ralucăi nu a știut nimic”, a declarat Giani, fratele lui Pepe.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.