Silviu Prigoană, declarații incendiare despre mariajul cu Adriana Bahmuțeanu

Chiar dacă s-au despărțit de ani buni și s-a recăsătorit, Silviu Prigoană nu uită momentele prin care a trecut alături de Adriana Bahmuțeanu. El face declarații incendiare despre ce a trăit cu aceasta.

S-au căsătorit și s-au despărțit de atâtea ori că nimeni nu le mai știe numărul. Silviu Prigoană povestește acum cu calm ce a trăit cât a fost căsătorit cu Adriana Bahmuțeanu

Silviu Prigoană, declarații incendiare despre mariajul cu Adriana Bahmuțeanu

Au hotărât să meargă pe drumuri diferite, dar încă nu au îngropat securea războiului. După ce copiii au stat o perioadă cu mama lor, Prigoană a considerat că doar el le poate da educația de care au nevoie. Așa au ajuns micuții să locuiască la vila afaceristului. La rândul său, Adriana spune că tatăl nu a făcut altceva decât să-i ademnenească pe băieți cu luxul. Invitat la emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D, Prigoană a făcut show povestind de scandalurile sale cu Adriana, voice over Romania.

Divorțurile nu erau pentru publicitate

Ce a stat la baza despărțirii lor? „Nu, divorțurile, nu! Nu erau pentru publicitate! Mai ales când au intervenit minorii! Am avut un singur divorț cu minorii, care încă nu s-a finalizat, deci de cinci ani de zile! Nu e finalizat, atenție mare! Nu e finalizată povestea cu copiii! Sper să se finalizeze anul ăsta și problema copiilor cu domiciliul. Nu, divorțurile nu au avut nicio legătură cu publicitat, a spus Bahmuțeanca, informează voice over Romania.

Căsătoriile, da, au avut! Și ce am câștigat din toată povestea asta, păi 60%! Am fost singurul deputat de București care am intrat în Parlament pe votul popular, restul colegilor mei au fost băgați în Parlament strict de calculator! Au fost redistribuiți cum se spune în politică! Eu am fost singurul care am intrat pe votul popular, de la PDL! Și asta s-a datorat faptului că aveam notorietate, nu că promiteam ceva sau dădeam ceva! Toata lumea promite în campanii, eu n-a fost cazul să promit. Nici măcar n-a fost cazul să-mi fac campanie electorală! Alegerea uninominală, eram trecut cu numele pe buletinul de vot și lumea m-a votat pentru că știa că sunt cel simpatic!’, a spus Silviu Prigoană, conform voice over Romania.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.