Oana Zăvoranu, prinsă la înghesuială. Vedetele s-au aliat împotriva brunetei. O dau în judecată

Cinci dintre cele mai cunoscute vedete din România s-au supărat atât de rău pe Oana Zăvoranu că au luat o hotărâre. O dau în judecată.

Campania pe care a demarat-o Oana Zăvoranu în care îi atacă pe influenceri, îi va aduce brunetei probleme mari. Va fi dată în judecată.

Oana Zăvoranu, prinsă la înghesuială. Vedetele s-au aliat împotriva brunetei. O dau în judecată

În ultimele săptămâni, Oana Zăvoranu a dat de pământ cu multe dintre vedetele României. Potrivit click.ro, pe 13 decembrie însă, cinci dintre acestea au publicat un mesaj în care au anunțat că s-au reunit împotriva Oanei. Este vorba de Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich, Alina Ceușan și Anda Adam care o vor acționa pe cale legală pe brunetă. Motivul? Querida le-a atacat activitățile, campaniile și expunerea influencerilor.

Care a fost mesajul vedetelor împotriva Oanei Zăvoranu

„De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aș dori să îl pronuț sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea. Și a altor influenceri din Social Media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, amenințări și alte mecanisme de aceeași categorie. Aceeași persoană aduce grave atingeri la imagine și nu numai.

Noi nu am vorbit public despre acest lucru, pentru că nivelul la care se pretează acea persoană este unul în care nu vrem să coborâm nici noi, nici comunitățile noastre. Dar faptul că tăcem nu înseamnă că ignorăm. Dimpotrivă. Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană. Dar pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea ei la răspundere.

Asemenea atitudini și acțiuni antisociale, profund ilegale și de netolerat într-o societate nu pot rămâne nesancționate.”, este doar o parte din mesajul scris de vedetele din online, adresat Oanei Zăvoranu. Vedetele mai spun că au ales mai mulți avocați, prin intermediul cărora au fost demarate acțiuni judiciare prin care bruneta va fi trasă la răspundere atât penal cât și civil.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.