Au început filmările pentru sezonul 16 Te cunosc de undeva. Concurenți surpriză

Au început filmările pentru sezonul 16 Te cunosc de undeva. Concurenți surpriză

Chiar dacă nu s-a terminat nici sezonul 15, producătorii au decis să înceapă filmările pentru sezonul 16 Te cunosc de undeva. Ce concurenți surpriză vor fi.

Sezonul 16 al emisiunii Te cunosc de undeva se anunță plin de surprize. Nimeni nu se așteaptă la asemenea concurenți.

Pe 19 decembrie, toți cei care iubesc emisiunea Te cunosc de undeva vor urmări finala uneia dintre cele  mai iubite emisiuni. Dar acesta nu e nici pe departe sfârșitul pentru că au început filmările pentru sezonul cu numărul 16. Telespectatorii vor fi încântați să-i vadă pe aceeași jurați. Adică Ozana Barabancea, Aurelian Temișan, Andreea Bălan și Cristi Iacob.

Printre concurenți se va afla și fiul lui Ștefan Bănică Junior

Vedeta mult așteptată din acest sezon va fi cu siguranță fiul lui Ștefan Bănică Junior, Radu. Mult așteptată este și prezența lui Dorian Popa, care va realiza filmulețe de tip tik-tok de la filmări, potrivit click.ro.  Cei care îi iubesc pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se vor delecta cu glumele acestora și în următorul sezon. De asemenea, mai pot fi văzute și frumoasele Raluca și Ana Baniciu, care au câștigat primul sezon din Asia Express. Nu în ultimul rând, vor concura și îndrăgita actriță Emilia Popescu și o mare voce a României, Cristina Vasiu, care i-a încântat pe jurații de la X Factor.

Andrei Ștefănescu a divorțat în secret

Chiar dacă pe scenă e mereu dezinvolt și pus pe șotii, Andrei Ștefănescu a trecut anul acesta prin momente deloc plăcute. Vedeta a divorțat în secret. “Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să vă informăm despre situația noastră, pentru a nu exista neînțelegeri. După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final. Drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți.

Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casa noastră

În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai. Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casa noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună.

Puiul este bine și fericit și ne asiguram zi de zi că aceasta schimbare să nu îl afecteze. Am ales să facem această tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru. Pentru binele și liniștea atât a noastră, cât și a lui Ayan”, a scris Andrei Stefanescu pe Facebook.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.