Tristețe mare. Mihai Trăistariu face sărbătorile cu managerul său

De câțiva ani, Mihai Trăistariu face sărbătorile cu managerul său, o persoană care îi este foarte aproape de suflet.

Au trecut cinci de ani de când cântărețul Mihai Trăistariu face sărbătorile cu managerul său. Vedeta nu are nici o relație.

Tristețe mare. Mihai Trăistariu face sărbătorile cu managerul său

Chiar are tot ce-i trebuie, plus șarm și un munte de talent, Mihai Trăistariu nu are nici o relație. Drept urmare, de cinci ani, acesta petrece sărbătorile cu Mihaela, managerul său. „Am împodobit bradul cu managerul meu, Mihaela. Crăciunul şi Revelionul nu-l fac singur, ci tot cu eu. O simpatizez foarte tare, şi ea pe mine, ne înţelegem perfect, de vreo 5 ani.

Eu din ianuarie nu am nicio relaţie, dar niciodată n-am stat singur, că nu pot. Şi atunci, chiar dacă nu am o relaţie, am căutat să nu fiu singur.”, a spus artistul.

A fost mereu dezamăgit în amor

Potrivit cancan.ro, Mihai a încercat multe relații, dar din nefericire toate femeile care au stat lângă el, l-au dezamăgit. „Am trăit destul de multe dezamăgiri. Poate e vina mea, habar n-am. De vreun an mi-am jurat că nu o să mai am nicio relaţie. Când încep ceva, aprope că-i spun din start că mi-e frică de o relaţie şi mai bine nu-mi fac. Sunt derutat şi am nevoie să mă reculeg şi să mă gândesc bine ce fac”, a povestit acesta pentru Antena Stars.

De ce nu poate avea o relație

Cu ceva timp în urmă, acesta a vorbit și despre motivul pentru care nu reușește să aibă o relație. De ce nu m-am așezat la casa mea? Până și eu sunt surprins cumva pentru că mă plâng unora pentru că mi se pare că sunt superb ca om. Poate am făcut eu câteva greșeli, lăsând la o parte pozele acelea, ca om în general, sunt sufletist, darnic.

N-am stat singur niciodată, nu-mi place singurătatea. Nu țin relații, probabil tocmai cumințenia astea le îndepărtează. Vor ceva mai zdravăn. N-am intrat în panică. Am avut o relație, a dispărut, nu sunt îndrăgostit. Sunt iubitor de iubire, eu primesc multe apropouri de la fete, de toate felurile. Îmi trimit multe poze, majoritatea, cred că 75% dintre fete nu vor decât sex. Nu mă tentează chestia asta, nu mă interesează curvăsăreala, nu-mi stă în fire, probabil moștenesc asta de la părinți, m-au educat în așa fel”, a declarat artistul în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.