Ce mesaj i-a transmis Mihaela Rădulescu fostului său soț, Ștefan Bănică Junior

Cunoscută pentru faptul că este extrem de directă, Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj fostului său soț, Ștefan Bănică Junior. Totul s-a întâmplat la finala X Factor 2020.

0

Ștefan Bănică Jr a primit un mesaj plin de subînțelesuri de la Mihaela Rădulescu. Artistul se afla pe scaunul de jurat la finala X Fasctor.

Ce mesaj i-a transmis Mihaela Rădulescu fostului său soț, Ștefan Bănică Junior

Bomboana de pe tort în cadrul finalei X Factor a fost, fără nici un fel de discuții, Mihaela Rădulescu. Aceasta a intrat în direct și i-a trimis un mesaj Loredanei Groza de încurajare. Potrivit spynews.ro, diva l-a atins și pe fostul său soț, Ștefan Bănică. Este vorba de un compliment pentru care a fost aplaudată la scenă deschisă.

„Lore, am vrut să își spun baftă pentrru diseară. Sper să câștigi iar dacă o să câștigi, te rog foarte frumos să faci și tu ceva pentru mine. Să iei la pupat niște oameni dragi de acolo, pentru mine. De prin culise, de pe scenă, chiar și de la masa juriului că sunt câțiva buni de pupat acolo, știu eu sigur”, a afirmat Mihaela Rădulescu.

De ce au divorțat cei doi

Mihaela Rădulescu și Ștefan Bănică s-au căsătorit în 1994, dar cinci ani mai târziu și-au spus adio. Se spune că Ștefan ar fi înșelat-o pe divă, ba chiar ar fi bătut-o. Ce-i drept, câțiva ani mai târziu, Mihaela a a spus că nu se pune problema de așa ceva. „Ştefan Bănică este cel mai blând om din lume. E o tâmpenie din partea celor care l-au catalogat ca fiind violent”, a declarat aceasta. Ștefan Bănică însă, la scurt timp după divorț a spus că fosta soție a vrut să-și facă imagine pe spatele lui.

”În vara asta am avut parte în presă de un tam-tam nedorit, legat de despărțirea mea de Mihaela. Dacă îți pui pe tarabă lucrurile cele mai intime, înseamnă că orgoliul de-a apărea pe prima pagină a ziarelor e mai mare decât sensibilitatea unor emoții trăite cândva.

Mă rog, fiecare înțelege în felul lui să-și câștige faima. La mulți există dorința de a-și construi pentru public o altă imagine decât cea reală”, spunea starul filmului Liceenii într-un interviu acordat la acea vreme publicaţiei Formula As.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata