Bianca Drăgușanu și-a cumpărat două automobile de lux

În timp ce alți artiști se plâng că nu mai au bani pentru familie Bianca Drăgușanu trăiește în lux. Recent, și-a cumpărat două automobile de lux.

0

E una dintre cele mai îndrăgite și mai cunoscute vedete. Bianca Drăgușanu și-a cumpărat două automobile de lux.

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat două automobile de lux

Potrivit spynews.ro, cu doar câteva zile în urmă Bianca Drăgușanu a postat o imagine care i-a pus pe jar pe fanii blondei. E vorba de un inel la care e a scris „baby girl”. Surprinzător sau nu, alături de filmuleț, a fost etichetat și prietenul său, turcul. Să fie oare ce crede lumea doar Bianca nu recunoaște? Totodată. Bianca a fost văzută cu un braț de flori la ceas de seară, pe care le-a arătat tuturor fanilor săi, încântată. Să fi fost tot de la turc sau de la Alex Bodi care tocmai a ieșit din închisoare? Și atunci oare ce va zice Daria Radionova.

A dat sute de mii de euro pe mașini

Vedeta cu cele mai apetisante forme nu se uită la bani atunci când e vorba de bucuria ei. Drept urmare, aceasta și-a cumpărat nu unul, ci două automobile de lux. E vorba de un Rolls Royce nou-nouț și un Mercedes GLE Coupe. Pentru care a scos din buzunar câteva sute de mii de euro. Cum era de așteptat, ea a postat bolizii pe facebook pentru ca fanii săi să vadă ce înseamnă o mașină adevărată.

Bodi a ieșit din închisoare

În ceea ce îl privește pe fostul său soț Alex Bodi, aceasta a ajuns acasă după două luni de închisoare. Și acasă va rămâne pentru o perioadă de timp, pentru că a primit arest la domiciliu. El a fost așteptat de noua sa iubită, Daria Radionova care, spun sursele, i-a pregătit multe surprize. Alex va trebui să se supună legii și să meargă la poliție ori de câte ori este solicitat. În plus, nu are voie să părăsească locuința. După o lună, procurorii vor hotărî ce se va întâmpla cu afaceristul.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata