Mihai Bendeac a dat vestea cea mare pe internet. Vrea să devină tată

Actorul Mihai Bendeac i-a uimit pe toți cu anunțul postat pe internet. Vrea să devină tată.

0

S-a hotărât. Mihai Bendeac a spus tuturor cea mai mare dorință a sa. Vrea să devină tată.

Mihai Bendeac a dat vestea cea mare pe internet. Vrea să devină tată

Și-a tatuat pe mână faptul că nu vrea să se căsătorească, însă are o mare dorință. Mihai Bendeac vrea să fie tată. Potrivit spynews.ro acesta a lăsat fără replică pe toate fanele sale, când a postat acest lucru în mediul online. Cu siguranță, că se vor înghesui multe doamne și domnișoare să-i îndeplinească dorința. Pentru că Mihai este un tip șarmant și multe domnițe au suspinat din cauza lui. „Vrea cineva să facă un copil cu mine? Că nu mai am ce să postez! Sau să-mi împrumute o pisică…”, a scris Mihai Bendeac pe contul lui de Instagram.

Anastasia Soare vrea să-i îndeplinească dorința

Fanele au sărit care mai de care să fie lângă Mihai Bendeac. Dar interesant este că i-a scris și faimoasa Anastasia Soare, care i-a replicat actorului că se va „sacrifica” ea. „Hai că mă sacrific eu!! Și atunci să vezi ce mult content vei avea!!”, i-a scris Anastasia Soare lui Mihai Bendeac. La rândul său, acesta i-a răspuns imediat afaceristei. „Ora și locul”, i-a spus Mihai Bendeac Anastasiei Soare.

Mihai vrea să se însoare pentru o săptămână

Anul trecut, acesta a mai făcut o dezvăluire cu totul ieșit din comun. A spus că s-ar însura pentru o săptămână, cu contract prenupțial. Fraţilor, până la urmă ce am de pierdut? Şi-aşa n-o să fiu însurat vreodată. Uite, mă gândesc foarte serios să mă căsătoresc pentru fix o săptămână. Cu contract prenupţial. Să zic şi eu la bătrâneţe că am făcut-o şi p-asta. Viaţa e făcută din momente de nebunie, nu? Şi, în afară de asta, mi-am dat cuvântul.”,  scrie actorul.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata