Patricia Kaas spune totul despre amantul Remus Truică

În urmă cu 10 ani, lumea showbizz-ului a rămas fără cuvinte când au auzit de relația lui Remus Truică cu Patricia Kaas. Ce a spus cântăreața despre cel care i-a fost amant.

0

A fost amantul cântăreței Patricia Kaas. Remus Truică a pierdut-o și pe vedetă dar și soția sa, care a intentat divorț.

Patricia Kaas spune totul despre amantul Remus Truică

Potrivit romaniatv, Patricia Kaas a uimit lumea cu dezvăluirile sale ieșit din comun privind relația sa cu Remus Truică. Ea a dat în cartea sa Umbra din vocea mea, amănunte deosebite despre aventura cu acesta. „Era odată un tânăr care atunci când şi-a serbat ziua de naştere a vrut să-i fiu musafir de onoare. Îşi dorea mai mult decât orice să cânt pentru el, în casa lui… Ştia o groază de lucruri despre mine, mă sorbea din priviri. Eu am remarcat-o pe tânăra şi drăguţa lui soţie aflată lângă el. Îmi părea puţin absentă, parcă stingherită”, a spus Patricia Kaas.

Lângă afacerist nu i-a lipsit nimic

De asemenea, cântăreața mărturisește că Remus a făcut tot ce i-a stat în putință ca iubitei sale să nu-I lipsească nimic. Mai mult, spune că acesta e un amant de nota 10. „Trabucuri, vinuri fine, ne-a răsfăţat! (…) Mă străduiam să nu uit că e însurat, că are două fetiţe adorabile! (…) Eu nu văd decât genele lui lungi, pielea lui mată şi zâmbetul seducător. Făcea dragos­te de minune. E un amant desăvârşit. (…)

Odată cu venirea toamnei, iată şi sfârşitul poveştii mele de iubire. Am fost păcălită. Rămâne cu soţia lui. Nu mai scrie. Nu mai sună. Ce idioată am fost! Dar nu! Nu! Am dreptul să trăiesc, să visez, să mă înşel. Sunt decepţionată, dar am trăit un vârtej ciudat”, s-as destăinuit Patricia Kaas. Ce-I drept, Irina, soția lui Truică nu a văzut cu ochi buni acest moment și a plecat să vorbească cu Patricia. Așa s-a aflat adevărul.

„Am fost să mă văd cu Patricia Kaas, care mi-a confirmat că despre soţul meu este vorba în carte. Mai mult, ea mi-a povestit amănunte picante din relaţia clandestină pe care a avut-o cu soţul meu”, a declarat aceasta la acea vreme. Divorțul a durat cinci ani, cele două fetițe gemene rămânând în grija mamei.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata