Flick și Denisa Filcea așteaptă cu nerăbdare să devină părinți. Și-au găsit și nașii

Pe de altă parte, Denisa și Flick s-au hotărât și asupra părinților spirituali ai bebelușului. E vorba de nașii lor de cununie, adică celebrul Daniel Buzdugan și soția. Aceștia au ales și un mod special de a-i anunța pe aceștia. Au pus pe clădire poza nașilor, însoțită de propunerea de a fi și nași de botez.

Au făcut nuntă în mare secret

Flick și Denisa Filcea au fost extrem de discreți în ceea ce privește cununia civilă, pe care au făcut-o în Grecia, când se aflau în vacanță. Tot în mare secret au făcut și cununia religioasă și au arătat tuturor după aceea imagini de la petrecere și slujba religioasă.

„La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile. Acum sunt deja soț și soție.

Suntem foarte fericiți alături de ei, ne rugăm la Dumnezeu ca să aibă o căsnicie binecuvântată, minim doi copii, multă dragoste și foarte multă răbdare, asta o spun din experiență:) Casă de piatră dragii noștri Flick și Denisa!”, a scris Daniel Buzdugan pe rețelele de socializare în acel moment.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata