Oana Radu e speriată. A primit amenințări pentru că nu a vrut să mai cânte la o nuntă. „O să depun plângere”

Oana Radu se află în centrul unui scandal monstru. Vedeta spune că fostul ei coleg Puiu Bucătaru a depășit limita și i-a stricat imaginea, așa că va da în judecată toată formația. Și nu va mai cânta niciodată cu ei. Ea susține că acesta minte cu nerușinare, iar cel care a dat țeapă a fost chiar Puiu.

La evenimentul pentru care a ieșit scandalul, ca să nu se facă de râs, Oana însăși i-a sunat pe miri și le-a explicat motivul pentru care nu îi va onora cu prezența. Blonda spune că nu va lăsa lucrurile așa, iar cei care au greșit, vor plăti.

Dau avansul oamenilor înapoi, iar eu vin să cânt cu altcineva

”Nu a fost vorba nicio secundă despre bani, deci nu despre bani n-a fost vorba. Nu mi-am mărit tariful. Puiu Bucătaru a fost colegul meu când și-a dorit dânsul, el mi-a dat țeapă cu două evenimente.

A zis că vine și n-a mai venit. Când Puiu m-a sunat să cânt la nunta fiicei lui, eu i-am explicat că nu mai vreau să cânt cu tine pentru că a făcut față de mine niște lucruri care nu se făceau.

Dau avansul oamenilor înapoi, iar eu vin să cânt cu altcineva, dar nu cu tine. Oamenii m-au sunat și m-au luat tare direct, cu intimidare. Mi-au zis că pe banii mei vorbesc cum vreau cu tine, ești o frustrată și pe unde te prind la evenimente te fac de râs. Cumva am fost amenințată, dar o să depun plângere și pentru amenințări și pentru defăimarea care are loc la televizor”, a spus Oana Radu, la Antena Stars.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata