Otilia Bilionera i-a spus adio iubitului arab. Toată lumea se aștepta să ajungă în fața altarului

Au avut o relație cum multe cupluri și-ar dori, de aceea după ce s-au despărțit, între ei nu există resentimente. Din păcate însă, iubitul ei a vrut să-și păstreze religia, iar Otilia Bilionera și-a dorit același lucru, unchiul său fiind preot.

Eu nu am putut să trec la Islam

„Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe. Eu nu am putut sa trec la islam, pentru că provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu fiind preot. Nu-mi pot schimba credința”, a mărturisit Otilia.

Ținem în momentul de față mult unul la celălalt

Cei doi au rămas însă în relații foarte bune, iar artista speră că prietenia va dura o viață.  „Nu m-a oprit niciodată din nimic, pentru că noi am ținut și ținem și în momentul de față mult unul la celălalt. Sunt sigură că o să avem o relație de prietenie foarte strânsă chiar și după despărțire”, a mai precizat solista.

O să fac o nuntă și la Moldova

Anul trecut, Otilia vorbea cu mare bucurie despre nunta pe care și-o dorește alături de iubitul ei și în Moldova, dar acum toate visele s-au spulberat.  „El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinația perfectă. Da, și este o femeie superbă, nu am cuvinte. O să fac o nuntă și la Moldova, mama lui e și ea moldoveancă, deci știe să și joace”, spunea Bilionera.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata