Mihai Mitoșeru a recunoscut cine e femeia fatală pentru el. E incredibil la cine se referă

Au trecut 20 de ani de când Mihai Mitoșeru și Oana Zăvoranu formau un cuplu. S-au iubit la nebunie, dar s-au certat la maximum, însă pentru el a rămas femeia pe care ar dori-o orice bărbat.

Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari

“Cu Oana m-am cunoscut acum 20 de ani și a fost o atracție reciprocă. Eram două persoane la fel, nebune în sensul frumos, pline de viață, cu umor. Ieșeam, ne distram, dansam.

Eram însă la fel, vulcanici, ne puteam iubi la maximum sau ne puteam certa la fel, dacă am fi rămas împreună. Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari.

Dar în continuare mi se pare una dintre cele mai mișto femei pe care le-am cunoscut în viața asta. Este o persoană plină de viață.”, a declarat Mihai Mitoșeru, pentru Viva.

Ce caută Mitoșeru la o femeie

Viața i-a adus pe alte drumuri pe fiecare, ia Mihai s-a căsătorit cu o femeie frumoasă, pe care a iubit-o enorm. Din păcate, nici căsnicia nu a funcționat. Cei doi au avut momente în care au încercat să-și refacă relația, dar nimic nu a mai fost ca la început.

El este singur de doi ani, dar nu se grăbește când vine vorba de o nouă iubire. Și asta nu pentru că nu ar fi pregătit sufletește, ci pentru că a devenit destul de atent.

“Vreau foarte puțin și, în același timp, foarte mult de la o femeie, de la viață. Îmi doresc să fie o femeie normală, cu care să râd, să glumesc, să ne uităm la filme, să mâncăm.

Din păcate, maturitatea pe care am dobândit-o mă face să văd tot, lucruri pe care înainte nu le observam. Vreau o relație normală, sunt un om romantic, sensibil, rușinos, chiar dacă nu par. Fetele azi nu își mai doresc nimic, nu se mai gândesc la o relație. Vor bucuria pe termen scurt.”, a declarat Mitoșeru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata