Anamaria Prodan a luat prima măsură în ceea ce-l privește pe Laurențiu Reghecampf. L-a lăsat fără 450.000 de euro

Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf va fi, cu siguranță, o telenovelă. E greu de presupus cât va dura, pentru că acuzațiile curg de ambele părți.

Pentru început, impresara i-a dat prima lovitură și a început să-și recupereze ce antrenorul Craiovei i-a luat atunci când a plecat la amantă. Potrivit informațiilor oferite de Click, aceasta i-a luat Ferrari-ul pe care i-l făcuse cadou și i-a schimbat și numărul de înmatriculare.

Când va renunța la numele de Reghecampf

La rândul său, Reghe i-a cerut fostei soții să renunțe la numele de familie. Anamaria a mărturisit și momentul în care va face acest lucru.

„Da, mi-a cerut să renunț la numele Reghecampf. Până la urmă eu m-am născut Prodan, nu Reghecampf, și sunt mândră de asta. Prodan este un nume foarte mare în România, în primul rând datorită mamei mele. Iar eu nu pot uita cum Laur nu a fost aproape de mama mea în perioada în care i-a fost cel mai greu. (…)

Cred în continuare în ideea de căsătorie

Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf.  Și așa rămâne. Până mă voi căsători, așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog! Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu”, a declarat Anamaria.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata