S-a aflat cine e „Războinica” acuzată că a făcut sex la Survivor. Și nu s-a oprit la un singur bărbat

Chiar dacă niciunul dintre cei implicați nu au dat până acum vreo declarație, Zanni susține că Roxana Ghiță este tânăra mult prea pofticioasă care nu s-a putut abține. Ea ar fi călcat grav pe bec la Survivor și s-a înfruptat din fructul interzis. În plus, Zanni susține că și el ar fi primit avansuri de la aceeași Războinică.

S-a aflat cine e „Războinica” acuzată că a făcut sex la Survivor. Și nu s-a oprit la un singur bărbat

„Prea pofticioasă. Îi prea plăceau concurenții de la Survivor. Îi plăcea de mine, eu mă simțeam bine, am crezut că îi plăcea doar de mine. I-a plăcut de Jador, de Culiță. Sub pătură, în baracă, a întreținut relații intime cu Musty. Știe toată lumea. E sută la sută, nu e zvon! E posibil să se fi întâmplat și cu Andrei”, a spus Zanni.

„Înseamnă că cineva, ori din echipa mea, a mințit și a dat asta mai departe, ori Zanni”

Pusă la zid, Roxana Ghiță a mărturisit că nu e absolut nimic adevărat ce a spus Zanni și l-a avertizat că sunt multe lucruri care acesta nu ar vrea să fie spuse.

„O să o zic direct. A declarat că am întreținut relații sexuale cu Musty, cu Andrei și cu încă nu știu cine. Ceea ce înseamnă că cineva, ori din echipa mea, a mințit și a dat asta mai departe, ori Zanni… Sunt foarte multe povești la mijloc, multe detalii, care, știu că nici el, nu ar vrea să iasă la suprafață”, a spus Roxana Ghiţă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata