Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte în fața micuței Eva. Fiica sa l-a surprins cu replicile sale

Nu demult, Eva l-a dat pe spate pe Măruță atunci când i-a spus că ea e mult mai plăcut și iubită de fani decât celebrul prezentator.

Mamaia se uită la tine, eu mă uit la Eva

Când vine de copii, Cătălin Măruță și Andra fac orice le stă în putință să nu le lipsească nimic. Pentru că micuții adoră distracțiile, prezentatorul i-a dus recent într-un parc de distracții, unde au făcut fotografii cu un alt grup de copii.

Și, surprinzător pentru Măruță, fetița i-a dat o replică la care el nu s-ar fi așteptat niciodată: „Copiii au făcut cele mai multe poze cu mine.

Mamaia se uită la tine… nu eu. Eu mă uit la Eva.”, a fost răspunsul unuia dintre copii care l-a zguduit pe Cătălin.

Divorțează sau nu de Andra?

Cu câteva zile în urmă, celebra clarvăzătoare Carmen Harra a povestit că e posibil ca cele două vedete să nu aibă un sfârșit prea plăcut al relației și să divorțeze. „Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional.

Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme. Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el”, a povestit Carmen Harra.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata