Adelina Pestrițu le dă peste nas cârcotașilor. Nu doar că nu divorțează, dar mai vrea un copil

Nu se sperie că sarcina i-ar strica silueta perfectă. La primul copil a avut nevoie de doar câteva săptămâni ca să-și revină complet.

Băiat sau fetiță? Ce vrea Dumnezeu!

Cât privește sexul bebelușului, Adelina spune că nu o interesează dacă Dumnezeu le va da o fetiță sau un băiețel. Tot ce contează pentru ea și soțul Virgil Șteblea este ca micuțul să fie sănătos.

„Mi se pare imatur să te gândești dinainte la sexul copilului. Dacă este fetiță și tu îți doreai băiețel? Sau invers…. Noi ne mai dorim un copil, dar nu gândim așa. Ce vrea Dumnezeu.”, a spus fosta prezentatoare.

Cât privește zvonurile de divorț din ultima perioadă, ea spune că totul nu e decât o minciună, iar toată lumea trebuie să știe că are o familie împlinită și fericită.

Ne bucurăm de fiecare clipă împreună. Cred că ar fi și plictisitor să fie totul perfect

Am impresia că sunt cu soțul meu de o viață, s-au întâmplat multe. A venit Zeni, am făcut nunta, am făcut botez, ne-am mutat de 2 ori. Ne bucurăm de fiecare clipă împreună. Relația noastră nu e perfectă. Nu există relație perfectă. Ne certăm, avem tot felul de subiecte pe care ne contrazicem.

Uneori mă enervează că își lasă hainele împrăștiate, eu îl enervez că nu închid geamurile seara și intră ţânţarii. Avem tot felul de contradicții, e normal. Cred că ar fi și plictisitor să fie totul perfect’, a declarat Adelina Pestrițu, cu ceva timp în urmă.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata