Anamaria Prodan a dat primele declarații după ce Reghecampf a devenit tătic. Ce i-a urat fosta soție

După ce Laurențiu Reghecampf a anunțat cu surle și trâmbițe că a devenit a treia oară tată, a venit și reacția fostei soții. Chiar dacă nu au rămas în cele mai bune relații, Anamaria Prodan a fost elegantă și l-a felicitat.

Să mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el

„Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan.

Bebeto Jr. a dat de pereți cu propriul tată

Nu la fel s-au comportat fiul lui Reghe din căsătoria cu Anamaria și Sarah Dumitrescu, fiica impresarei din prima căsătorie, ale căror cuvinte au fost extrem de dure. „Să-i trăiască și să-l crească măcar pe el, căci pe mine și fratele meu nici nu ne mai cunoaște.

Pune poze cu noi de când aveam 7 ani.”, a spus Reghe Jr. La rândul său, Sarah Dumitrescu a mărturisit că cel pe care l-a considerat tată nu știe ce înseamnă copii: „Să-i trăiască și să poată să-l crească, căci nu prea știe ce-s copiii. Se plictisește repede de ei și face altul într-o secundă“.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata