Cătălin Măruță, prima reacție după ce s-a spus că va fi dat afară. M-am speriat și eu

Cătălin Măruță a reacționat imediat după ce s-a spus că emisiunea lui va fi mutată de la ProTV. Prezentatorul a mărturisit că această informație a fost una falsă, iar show-ul care îi poartă numele va putea fi în continuare vizionat pe acest post de televiziune. Pe de altă parte, a recunoscut că și el s-a speriat.

Managementul ne păstrează

„Dacă vreți să ne vedeți, oameni buni, la televizor, să ne căutați tot pe PRO TV și tot în fiecare zi de la 15  la 17. Managementul ne păstrează, nu ne dă afară. Știrea falsă cam așa suna, m-am speriat și eu”, a spus Măruță.

Va divorța sau nu de Andra?

Pe de altă parte, clarvăzătoarea Carmen Harra a vorbit recent despre căsătoria prezentatorului, afirmând că e posibil ca mariajul să se termine cu un divorț.

Dar separarea va fi cerută de frumoasa Andra. „Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional.

Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme. Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. (…)

În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, a spus vedeta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata