Oana Zăvoranu nu mai suportă mocangistele. I-a pus gând rău Adelei Popescu

Oana Zăvoranu e cu ochii pe toate vedetele noastre și nu ratează nici o ocazie să șteargă cu ele pe jos atunci când greșesc. De data asta a fost luată în vizor Adela Popescu. Ce a deranjat-o atât de mult pe brunetă.

Na… acu fiecare cu ce poate şi ce i de oferă

Oana Zăvoranu tună și fulgeră la adresa Adelei Popescu. Vedeta spune că nu mai suportă să vadă cum soția lui Radu Vâlcan face postări plătite ascunse și nu înțelege de ce nu recunoaște acest lucru. Mai mult, Querida susține că Adela recomandă doar atunci când primește bani, în caz contrar postările nu mai există.

„Şi acum vine şi „celebra” care tot plătită e… „doar” ca să vorbească de caca însă… Stai că vă şi arată. Na… acu fiecare cu ce poate şi ce i de oferă. Dar moca să fie! Adeluţo, da’ aparatu’ ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? …

Hai, poftă bună, nebunele „fierte” pe instagram şi coduri şi aronduri de la „dive

A… am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ălă şi te „preocupi” doar dacă e pe caşcaval. (…) „Vedeţi? Ea e plătită să vorbească. Uite bucuria, mă, da’ acu’ aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele „fierte” pe instagram şi coduri şi aronduri de la „dive. Vezi că ai uitat să pui parteneriat plătit, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi „vedeto” ”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata