Andreea Bălan nu se mai ferește. Are un nou iubit și l-a scos în lume

Dar, viața merită trăită, așa că Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr care nu are nimic în comun cu tipologia bărbaților cu care a fost văzută până acum. Cine să fie noul iubit?

S-au ținut de mână și s-au sărutat

Andreea Bălan a fost fotografiată de paparazii de la Cancan în tandrețuri cu noul iubit. E vorba de un băiat drăguț, dar care e total diferit de bărbații cu care a umblat vedeta până în acest moment. Cei doi au fost văzuți pe Șoseaua Nordului, plimbându-se de mână și sărutându-se, apoi au intrat într-un restaurant. Ulterior au luat un taxi și au plecat să continue, probabil, seara de neuitat.

În februarie a terminat și divorțul de tatăl fetiței sale

După doi ani în care s-a plimbat prin tribunale, Andreea a terminat în februarie și divorțul de George Burcea și s-a bucurat enorm pentru că este, în sfârșit, o femeie liberă și independentă, care nu trebuie să dea socoteală nimănui pentru ceea ce face.

„S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat.

Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident”, a declarat vedeta în podcast-ul lui Damian Drăghici.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata