Cătălin Măruță și Cabral au avut o discuție în direct care i-a luat prin surprindere pe telespectatori. Ce au avut de împărțit cei doi

Se pare că totul a început de la Cabral care ar fi spus că muncește mult și este foarte obosit, în timp ce Măruță e ajutat mereu de colegi și nu face un efort ieșit din comun.

La ce salariu ai, aș munci și eu ca tine

Tăios așa cum îl știm, Măruță n-a stat pe gânduri și i-a dat imediat replica lui Cabral, amintind de faptul că el lucrează o lună, apoi poate să se relaxeze unde vrea. Lucru ce nu se întâmplă la el. „La ce salariu ai, aș munci și eu ca tine”, a spus Cătălin Măruță. Imediat Cabral a declarat că pentru a ajunge în această postură, s-a chinuit mult în viață.

Cabral și-a dorit să salveze oameni

Puțină lume știe că simpaticul Cabral și-a dorit să devină un medic de succes, dar când a văzut cât are de învățat, a spus că e bine chiar și dacă devine șofer pe ambulanță.

“Șofer de ambulanță, asta mi-am dorit să fiu! Deci eu mi-am dorit să salvez oameni, numai că, după ce am înțeles ce înseamnă «Școala de Medicină», mi-am dat seama că sunt prea prost pentru asta și am zis măcar să fiu ăla care duce oamenii care salvează foarte repede.

Nu e niciun mișto aici, mi-am propus să mă fac șofer de ambulanță, dar n-a fost să fie! Acum sunt voluntar la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, are un program și sunt mai mulți oameni în București care sunt învățați și, atunci când se întâmplă ceva, avem o aplicație și sună telefonul și de obicei, fiind în zona respectivă, ajungi înaintea ambulanței și acordăm primul ajutor până vin salvatorii adevărați!”, a povestit Cabral.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata