Irinel Columbeanu, dezvăluiri fără perdea despre Monica Gabor. De ce a fost numită scorpia de la Izvorani

Bruneta s-a căsătorit cu milionarul chinez Mr. Pink, dar afaceristul trăiește de pe o zi o alta.

A ajuns să fie poreclită ,,Scorpia de Izvorani

Invitat în cadrul podcastului ,,Ameritat cu Nasrin”, Irinel Columbeanu a vorbit și despre comportamentul pe care fosta sa soție l-a avut cu angajații. Ea se purta foarte urât cu personalul care o servea, iar banii sunt cei care au schimbat-o.

„Da, au schimbat-o, la modul în care a ajuns să fie poreclită ,,Scorpia de Izvorani”, în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări. Da, au schimbat-o.

I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare

Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare. Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta, e vorba de ,,power” .

Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient. Anna (n.r. Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment din acest punct de vedere.”, a declarat Irinel Columbeanu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata