Laurențiu Reghecampf a dat-o în bară la emisiunea lui Denise Rifai. Anamaria Prodan anunță că-l distruge

În promo s-au dat câteva dintre răspunsurile antrenorului Craiovei, care au făcut-o pe Anamaria Prodan să explodeze.

Anamaria Prodan, acuzată că a greșit în relație

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură emisiunea lui Denise Rifai, în care invitat de onoare va fi Laurențiu Reghecampf. Pentru că au fost difuzate mici fragmente din răspunsurile antrenorului Craiovei, s-a văzut că acesta a sugerat de ce s-a ajuns la divorț.

Se pare că vinovată a fost Anamaria Prodan care ar fi greșit în relație. ”Eu nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit Anamaria”, a fost răspunsul acestuia la o întrebare adresată de Denise Rifai. La auzul acestor vorbe, impresara a luat foc și l-a amenințat pe Reghe cu procesul.

Pentru noi, lumea pe care presa a zugrăvit-o și în care Reghe trăiește azi nu există

”Ce își dorea el? Păi habar nu are ce-și dorea, cred (râde, n red.). Eu mi-ai dorit să fie numărul 1. L-am făcut.

Azi, când nu mai are busolă, căci eu și copiii am fost busola lui, își dorește copii cu oricine… Cu noi era ordine și disciplină, la noi nu exista copii în afara căsătoriei. Pentru noi, lumea pe care presa a zugrăvit-o și în care Reghe trăiește azi nu există.

Nu mă interesează să vadă copiii mei așa ceva. (…) Să aud eu că zice Reghe așa ceva (că impresara l-ar fi înșelat și ea pe antrenorul Craiovei, n. red.) că-l dau în judecată de vorbește singur până achită!”, a declarat blonda pentru Fanatik.

Un ultim apel către Reghe

Pe de altă parte, Anamaria a făcut un alt apel la antrenor să ajungă la notar pentru a termina divorțul. ”Eu și copiii facem un ultim apel să treacă la notar, urgent, să semneze divorțul. Se anunța vremuri grele, iar eu cum sunt obișnuită cu războiul și mai ales să câștig…”, a mai spus Anamaria Prodan.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata