Liviu Dragnea a fost dat uitării. Irina Tănase și-a găsit alt iubit, mai bogat ca fostul politician

Și nu e vorba de orice fel de bărbat, ci unul după care au oftat multe frumuseți autohtone. Iată cu cine a ieșit blonda la un prânz romantic.

Cum s-a pregătit pentru întâlnire

Irina Tănase are lipici la bărbați bogați. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea își vede liniștită de viață. Recent, ea a fost prinsă de paparazzi Mediaflux alături de un bărbat celebru, nimeni altul decât cel supranumit regele medicamentelor.

Este vorba de multimilionarul Roger El Akoury, în vârstă de 53 de ani, despre care se știe că are o avere colosală. Pentru o asemenea întâlnire, Irina s-a pregătit intens. Și-a pus rochiță bleu, care-i venea ca turnată, balerini și s-a coafat, așa încât arăta ca scoasă din cutie. Cei doi au intrat în restaurant, s-au întâlnit cu doi prieteni de-ai afaceristului, au discutat, apoi au rămas singuri.

Irina și gesturile tandre

Irina a fost extrem de bucuroasă de prânzul luat cu noul iubit, a râs, ba chiar l-a atins pe picior pe Rege. Din păcate, cei doi nu au stat foarte mult împreună, probabil pentru că acesta are multe pe cap de rezolvat, iar Irina a plecat singură și nu tocmai fericită. Dar ca să prinzi un asemenea bărbat, îți trebuie o răbdare de fier.

Cine este regele medicamentelor

Multimilionarul libanez Roger El Akoury este fostul patron al  cunoscutului lanţ de farmacii Sensiblu şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma. De asemenea, el este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest. În trecut, el a avut o relație discretă cu Anna Lesko, dar a fost văzut și cu Alina Geambazi, fosta soție a nepotului lui Gigi Becali, Vasile Geambazi. Despre Roger El Akoury se știe că este și unul dintre cei mai mari colecționari de tablouri din România.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata