Tania Budi le dă clasă adolescentelor. Cum reușește să arate atât de bine

Are 54 de ani, dar nimeni nu îi dă mai mult de 30. Asta pentru că Tania Budi arată demențial. Ce face vedeta ca să se mențină?

Mă ajută și natura pentru că 90% este gena

Paparazzi sunt mereu pe urmele Taniei Budi în speranța că vor descoperi secretul frumuseții vedetei, dar și vreun iubit. Până acum însă acesta ori nu există, ori e ținut de blondă la secret. Tania însă arată parcă din ce în ce mai bine, iar domnii întorc capetele după ea.

„Nu am operații estetice. Am grijă de prospețimea tenului. Am intervenții non-invazive. Mă ajută și natura pentru că 90% este gena. Pe lângă asta am grijă și de alimentație, dar nu mă duc la extreme”, a spus Tania Budi cu ceva timp în urmă.

Nu vrea căsătorie

Ultimul iubit despre care s-a aflat avea mai puțin cu 26 de ani decât vedeta, dar în acest moment nimeni nu știe dacă cei doi mai sunt sau nu împreună. Cât privește căsătoria, chiar dacă e trecută de 50 de ani, Tania nu vrea încă verighetă.

„Îmi place să stau mult cu mine însămi, îl consider un viciu. Relațiile mi s-au părut mereu foarte grele. Trebuie să ții cont și de celălalt, dacă ai un respect pentru tine și pentru celălalt. În toate relațiile serioase pe care le-am avut s-a pus problema căsătoriei, dar nu am ajuns acolo niciodată, ba am făcut eu sau partenerul un pas în spate. Dacă simțeam că nu ne mai înțelegem cum trebuie, atunci a fost mai bună o despărțire după niște ani”, s-a destăinuit Tania Budi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata