Salam le-a cerut iertare prietenilor. Acesta e motivul pentru care nu vrea să facă nuntă mare

Deși în trecut vorbea de o nuntă mare, cei doi au ales să facă o petrecere restrânsă, la malul mării. Iată care e motivul.

Vor fi cam 30 de persoane

Într-o intervenție pe contul de socializare, Florin Salam le-a cerut iertare prietenilor săi, explicându-le totodată și de ce a ales să facă o nuntă la care să participe doar cele mai apropiate persoane. Și pentru că nu dorește să se simtă nimeni aiurea, a preferat să nu invite nici un prieten.

„O să fie doar familia ei (n.r. Roxana Dobre) şi familia mea. Cam în jur de 30 de persoane vor fi. Vă dau explicaţia asta, pentru că mi-e ruşine de toţi prietenii mei, foarte mulţi oameni care ne iubesc şi voiau să fie la nunta noastră.

Vreau să simt și eu petrecerea asta, să fiu relaxat

Dar noi facem foarte, foarte restrâns. Noi facem o zi onomastică, ştiu, poate sună puţin hazliu, ca să zic aşa, dar atunci am decis, cu ocazia asta, să intrăm şi în Casa lui Dumnezeu, să ne meargă şi nouă bine, să fim şi noi în rândul lumii.

Facem o nuntă restrânsă. Vă mulţumim din suflet că ne înţelegeţi. Nu vreau şi nu pot acum să stau într-o agitaţie, vreau să simt şi eu petrecerea asta, să fiu relaxat. Nu pot să stau în picioare la 2000 de persoane. Aşa că vă mulţumesc din suflet că m-aţi înţeles, voi, cei care nu o să fiţi fizic, să fiţi cu sufletul alături de noi şi să vă dea Dumnezeu sănătate„, a spus Florin Salam, pe TikTok.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata