Răsturnare de situație. Reghecampf nu vrea să șteargă amintirile cu Anamaria Prodan. Se gândește oare la o împăcare?

Antrenorul Craiovei a mărturisit că marele regret este că nu a divorțat mult mai repede.

Prezent duminică seară în emisiune la Kanal D, Reghecampf a răspuns cu sinceritate la multe întrebări legate de viața personală. Laur susține că nu ar fi divorțat niciodată dacă Anamaria Prodan nu ar fi fost implicată în incidentul cu Alexa, când aceasta i-a dat o palmă zdravănă. Nu e convins nici acum dacă aceasta l-a înșelat sau nu, însă spune că nu a putut să treacă peste acel moment.

Îmi pare rău că am făcut unele lucruri şi i-am dat ei anumite speranţe

„Nu, nu divorţam dacă nu exista episodul cu Alexa. Niciodată nu m-am gândit că Anamaria mă înşeală. Nici acum nu ştiu sută la sută dacă m-a înşelat. Nu, pentru că niciodată nu m-a interesat să controlez ceea ce face Anamaria.

Am încredere în omul de lângă mine, aşa cum şi celălalt are încrede în mine. Apar foarte multe discuţii, mai ales când eşti persoană publică, dar niciodată nu m-am gândit la acest lucru. Când s-a întâmplat acel episod, am avut o discuţie cu Anamaria, eu eram în Dubai.

Am încercat să trec peste acest moment şi nu am putut. Îmi pare rău că am făcut unele lucruri şi i-am dat ei anumite speranţe, cred că cel mai bine pentru amândoi era să pun punct de atunci„, a mărturisit Laurenţiu Reghecampf, la Kanal D.

Nu va șterge tatuajul cu fosta soție

Pe de altă parte, el spune că nu intenționează să-și șteargă tatuajul cu Anamaria Prodan, chiar dacă și-a făcut o altă familie cu Corina Caciuc.  „Nu, nu am șters niciun tatuaj. Nu m-am interesat la nicio clinică să șterg tatuajele. Mă gândesc să mai fac încă un tatuaj, pentru că mai am un băiat, mă gândesc să fac o poveste.  În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul. Deocamdată, da, tatuajele rămân”, s-a destăinuit acesta.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata