Roxana Nemeș e în culmea fericirii. Se mută în casă nouă și le-a arătat fanilor despre ce este vorba

Și nu e vorba doar de vacanțe în locuri în care alții doar ar visa, pentru că acum cei doi urmează să se mute în casă nouă. E vorba de o vilă care va fi făcută după sufletul vedetei, care le-a arătat fanilor o parte din lucrări.

Va avea și jacuzzi, dar și piscină

“Sunt fericita că ne-am luat casa. Abia aștept să o terminam. Încă mai avem mult la ea, am dărâmat, am pus, încă este haos. Aici vă fi biroul, o baie și camera copilului.”, a spus cântăreața într-un film de prezentare.

Ea a mărturisit că în interiorul casei va exista o cameră cu jacuzzi, iar în curte o piscină. Și, dovadă că cei doi se pregătesc intens de un bebeluș, vor face și camera copilului.

Îmi doresc un bebe și lucrez în sensul ăsta

“Nu stiu daca mai dormim! Scările din interior vor fi cu lemn și vor avea și un sistem să lumineze. Și voi avea și o camera cu o zona de machiat, aranjat. (…) Îmi doresc un bebe și lucrez în sensul asta. Nu contează ce o să fie, dar să vina și să fie sănătos. Frumos stiu că o să fie, să fie sănătos și deștept.

Mă văd mama de băiat și toată lumea îmi spune asta. Dar și daca o să fie fata, o să fie că mine. Mi-aș dori doi, însă nu o data. Aș prefera să mă chinui de doua ori, dar nu gemeni, ar fi prea mult pentru mine!” , a mărturisit simpatica blondă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata