Gabriela Cristea ne spune de ce nu a vrut să accepte oferta America Express. Iată care e motivul

Și-ar fi enorm să poate să meargă în această minunată aventură însă, au avut un motiv bine întemeiat pentru care nu au făcut-o.

Gabriela trebuia să plece de la emisiune

Într-un interviu recent, soțul vedetei, Tavi Clonda, a mărturisit de ce nu au putut pleca, afirmând că se gândesc ca la anul să accepte.  „Am avut discuții pentru America Express, dar nu le-am dat curs.

Problema erau fetele, în primul rând, plus că Gabriela trebuia să plece de la emisiune. Vom vedea la anul, până atunci, nu se pune problema”, a declarat cântărețul. Pe de altă parte însă, cei doi se gândesc tot mai mult să participe la această minunată emisiune anul viitor.

Minivacanță la Poiana Brașov

Pentru că fetițele au mare nevoie de prezența lor, Gabi și Tavi abia dacă reușesc să fure o zi, două și să fugă să se relaxeze doar ei doi. Așa au făcut recent, într-o minicavanță la Poiana Brașov.

„Am fost singuri doar 2 zile, în Poiană, dar le-am lăsat aproape, la mama la Brașov. Cam greu cu fetele. De-o vacanță în doi, nu cred că-i cazul. Piscina e aproape gata și vom sta acasă, că ne place. Am fost în Spania, cu fetele, iar în vacanța de vară vom merge tot lângă Barcelona, și tot în patru. Avem niște prieteni care s-au mutat recent acolo, au vilă cu piscină. E foarte frumos la ei”, a mărturisit Tavi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata