Celebra Sorina, fosta iubită a lui Guță, este la un pas de moarte. Vestea a fost dată de Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu a dat un mesaj pe contul de socializare în care îi roagă pe colegii de breaslă să dea o mână de ajutor.

Are nevoie de transplant de rinichi în Turcia

„Fac un anunț, în primul rând, către toți lăutarii! Această femeie pe care o știm cu toții, Sorina, se zbate între viață și moarte. Haideți să o ajutăm cu toții! Are nevoie de transplant de rinichi în Turcia. Fiecare, care vrea să o ajutăm cu cât putem! O să revin cu un live!”, este mesajul transmis de Andrei Velcu, alias Tzancă Uraganu pe Facebook.

Sorina a spus care sunt problemele cu care se confruntă

La scurt timp după apelul cântărețului, Sorina a avut o primă reacție. Ea spune că Tzancă a înțeles greșit care sunt problemele ei de sănătate, pentru că nu se auzea prea bine la telefon.

Nu e vorba de vreo problemă de rinichi, artista având nevoie de un transplant de plămâni. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, ea mai are o altă mare problemă, după ce casa în care stă a fost afectată în anul 2020 de un incendiu puternic.

M-am îmbolnăvit rău de tot cu plămânii, cu inima

„Nu am avut posibilitatea să o repar. Nu am avut posibilitatea să o repar, pentru că nu am cântat în lume. După aceea, am început iar să cânt și tot nu am mai reușit să o repar. Și uite așa, m-am îmbolnăvit. M-am îmbolnăvit rău de tot cu plămânii, cu inima.

Tzancă a înțeles greșit, pentru că se auzea muzică acolo când vorbeam cu el. Și a înțeles greșit Tzancă… Că trebuie să fac transplant de rinichi. Dar nu de rinichi. Am la inimă probleme și trebuie să fac transplant de plămâni. Asta e din părinți. A avut și mama la fel, a avut BPOC, grad unu, doi, trei”, a declarat Sorina pentru Antena Stars.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata