Survivor România 2022 și-a desemnat câștigătorul. Iată primele declarații

S-a încheiat cel de-al treilea sezon Survivor România 2022. Marele câștigător al premiului cel mare este Alex Delea, tânărul barman din Constanța care a dovedit că este cel mai bun dintre cei buni. Iată primele cuvinte ale acestuia.

N-am văzut atâtea zerouri în viața mea

După ce s-a anunțat că el va intra în posesia celor 100.000 de euro, Alex Delea a rămas fără cuvinte și, în ropotele de aplauze ale colegilor, a declarat că „N-am văzut atâtea zerouri în viața mea”. Concurentul a spus și ce va face cu banii câștigați: îi va da familiei.

„Toate visele mi s-au împlinit aici”

„A fost un moment atât de tare, dar mi-a fost frică să nu aud. Eu sunt extremist și când sunt trist, nu doar când sunt bucuros.

Nu știu ce făceam.  Toate visele mi s-au îndeplinit aici. Înainte să vin la Survivor am vorbit cu mama mea. I-am zis că nu știu pe unde s-o apuc. Când am venit, eram la consiliu.

Nu-mi doream să vin lângă dumneavoastră acolo, că-mi stingeați flacăra. Ce s-a întâmplat azi nu e de o bucurie normală. Încă sunt pe altă planetă. Sunt cel mai bucuros om din lume. Iată că dând bucurie, am primit și eu”, a declarat Alex Delea în emisiunea Extrashow difuzată după finala de pe PRO TV, pe Voyo.

A câștigat cel mai potrivit om

La rândul său, luptătoarea de taekwondo, Elena Chiriac, a fost foarte fericită de succesul colegului său și a mărturisit că s-a făcut dreptate, el fiind cel mai potrivit câștigător. „A câștigat cel mai potrivit om care putea să câștige Survivor România. Vă spun din tot sufletul meu”, a spus Elena Chiriac.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata