Florin Salam și Roxana Dobre le-au impus dress code invitaților la nuntă. Mireasa a strălucit

Cei doi și-au unit destinele, într-o atmosferă de basm, alături de cele mai dragi persoane. Iată cine i-a condus la altar.

Salam a purtat un costum negru cu dungi albe

Florin Salam s-a îmbrăcat după ultima modă la propria nuntă, optând pentru un costum negru cu dungi albe și o cămașă clasică și nu a renunțat nici acum la celebrii ochelari de soare care, spun sursele, ar fi costat nu mai puțin de 300 de euro.

Mai scumpi cu 400 de euro au fost pantofii care au purtat semnătura Gucci. La capitolul ceas, situația se schimbă radical, potrivit Click acesta ar fi avut la mână un Audemars Piguet care poate costa chiar și 60.000 de euro.

Roxana a arătat spectaculos, ea purtând o rochie de mireasă de tip sirenă, ivoir, cu corset, care i-a scos în evidență corpul, având în partea de sus cristale semiprețioase.

Cavalerul de onoare al Roxanei a fost Ștefan, fiul cuplului

Pentru un asemenea eveniment a fost ales un cavaler și o domnișoară de onoare pe cinste: copiii celor doi. Astfel că Ștefan a condus-o pe mama la altar, iar Florin a pășit alături de una din fiicele sale.

În mod normal la nuntă doar mireasa are voie să poarte alb, dar Florin Salam nu a ținut cont de acest lucru și le-a impus nuntașilor dress code. Iar aceștia s-au conformat și au purtat haine deschise la culoare.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata