America Express nu îi priește Irinei Fodor. Vedeta a ajuns la spital

La doar câteva zile de când a început emisiunea America Express, Irina Fodor a întâmpinat probleme de sănătate. Vedeta s-a destăinuit pe contul de socializare și le-a spus fanilor săi prin ce situație neplăcută trece.

A suferit o alergie gravă

Momente grele pentru Irina Fodor la filmările de la America Express. Chiar dacă iubește căldura și și-a luat toate măsurile de precauție, folosind mereu crema de protecție solară, aceasta a suferit o alergie de toată frumusețea. În consecință, a ajuns la spital, unde a primit un tratament. În plus, vedeta este obligată să poarte un bandaj pe una dintre mâini.

Cremă, bandaj… să sperăm că trece repede

”Se pare că soarele din Mexic e mai puternic decât credeam, așa că, deși am folosit SPF, m-am ales cu o alergie de toată frumusețea. Cremă, bandaj, pastilă pentru alergii. Să sperăm că trece repede”, a scris Irina Fodor.

America Express – Drumul Aurului, a început acum câteva zile, iar în concurs sunt vedete foarte cunoscute, care se luptă să câștige marele premiu. „Cursa a început, iar Mexicul își dezvăluie splendorile. Traseul așează, în fața noastră, culori vibrante, tradiții fascinante și aventuri de neegalat. Urați-le noroc concurenților noștri, căci America Express le pune la încercare toate simțurile!”, a spus Irina recent.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata